Wszystko o przyrodzie i nie tylko
Oj Seb, wiem,że o to,zażartowałam tylko, że żeby zdobyć mentosy, nikt teraz nie będzie chciał odgadywać zagadek.Zresztą i tak nikt nie wiedział albo bał się popełnić gafę,dlatego już dłużej nie czekałam z zamieszczeniem rozwiązania zagadki.
A w ogóle to ziąb się zrobił. Gdzie taką porą chodzicie na ptaki? Krzysiek sugeruje ,że najlepiej wtedy chodzić do wychodka..............................ale w Armenii
http://www.birdwatching.pl/galeria/osta … jecie/7614
Witam.
Łatwiej jest przez Jonkowo i bliżej. Do Jonkowa z Olsztyna 10 km i potem 15 do Kwiecewa.
Ja mam tylko te ostatnie 15 do Kwiecewa. Był ktoś teraz w sobotę lub niedzielę w Kwiecewie?
olek napisał:
Witam.
Łatwiej jest przez Jonkowo i bliżej. Do Jonkowa z Olsztyna 10 km i potem 15 do Kwiecewa.
Ja mam tylko te ostatnie 15 do Kwiecewa.
Znam jeszcze krótszą drogę ale podając tę trasę chciałem żeby ominęli ulicę Bałtycką, która za dnia jest zazwyczaj zatkana w obie strony...
czajka napisał:
To ja wam zrobię na złość i pojadę z Lubawy przez Ostródę i Łuktę omijając Olsztyn ,ale jeszcze nie wiem kiedy...Po drodze zachaczę o Isąg.
to lepiej zajrzyj w Ostródzie na Drwęckie przy promenadzie, ale co z zakupami w Olsztynie?
Ostatnio edytowany przez seb (2009-10-20 07:19:16)