Wszystko o przyrodzie i nie tylko
Czajka ja np przeoczyłem zagadkę, jak by byla wklejona fotka to cy się na pewno rzuciła w oczy. Podaję jeszcze raz tag jaki trzeba wpisac zeby wkleic fotkę
[img]adres obrazka npa skopiowany z galerii lub zamieszczony gdzies indziej[/img] i juz
Liczyłam godziny do Twojej riposty Sebek-wiedziałam z góry,że będzie coś w tym stylu . Nie obrażaj się, przecież wiem,że ze swoją wiedzą zjadłbyś mnie na pierwsze śniadanie.Tylko Ty mi nie wywal jakiejś zagadki bo ja od razu . Na osłodę dla Ciebie rakowicki bielik:
Tym razem chyba chciał zjeść mnie, bo latał nad głową tak nisko,że w większości ujęć nie zmieścił się w kadrze . Zazdroszczę dalszych obserwacji z rybołowem. Ja jak na złość nie mam tymczasowo samochodu więc obserwacja potyczek rybołowa z bielikiem niestety mnie ominie. Byłyby piękne zdjęcia.Kiedyś widziałam kleptopasożytnictwo z bielikiem, ale to wtedy bielik był ofiarą.Banda kruków nie dała mu żyć i to w powietrzu. Widowiskowo to wyglądało. Gdyby ktoś z Was był kiedyś na stawach a działo by się coś ciekawego to dajcie znać-jeśli będę akurat mogła to podjadę. Ty tego rybołowa nie wypuszczasz z rękawa jak przyjeżdżasz?