Wszystko o przyrodzie i nie tylko
Zjazd i konferencja KOO w Rogowie - mo¿e kto¶ jest zainteresowany a jeszcze nic o tym nie wie, to tu http://koo.free.ngo.pl/aktualnosci.php?go=aktual_33 mo¿na siê zapoznaæ z programem. Zapraszamy na konferencjê!
Ostatnio edytowany przez seb (2009-07-14 04:22:18)
S³uchajcie, zbli¿a siê jesieñ czyli pora jakiego¶ avelelkowego wypadu w teren, by³oby to 3 nasze spotkanie. Jakie proponujecie miejsca. Ja mam propozycjê stawów w Rakowicach
Tylko nie róbcie w pierwszy weekend pa¼dziernika, please,bo ja nie bêdê mog³a,a chcia³abym byæ chocia¿ trochê. Je¶li oczywi¶cie mo¿liwa jest negocjacja terminu. Mo¿e w ten weekend, je¶li termin nie jest sztywny,a innym pasuje?
Kochani!
w uzgodnieniu z Rubinem podajê termin naszego - Avelelkowiczów spotkania - 11 listopad. Termin naszym zdaniem dobry a i tak ju¿ daleko przesuniêty. Co do miejsca to czekamy na propozycje, bêdziemy siê licytowaæ i ew. g³osowaæ. Jest trochê czasu na przygotowanie. Potrzebny bêdzie dobry ciep³y ubiór, jaki¶ sprzêt optyczny, dobry humor no i jeszcze ptaki i pogoda Co do miejsca to proponujê wybieraæ teren gdzie nie bêd± potrzebne jakie¶ formalne zezwolenia na wej¶cie i przebywanie grupy osób. Dziêkujê za uwagê.
11 listopada to chyba najbardziej optymalny termin, nikt nie pracuje, nie uczy siê itp; innego lepszego terminu nie znajdziemy, wiêc je¶li nie tego dnia, to proponuje 24 ewentualnie 31 grudnia to miko³aj jak±¶ sowê ¶nie¿n± nam sprezentuje albo jarzêbat± , i mo¿e za³apiemy siê na jakie¶ fajerwerki. Ja jestem za 11 listopada i najlepiej jakie¶ jeziora obskoczyæ - to moja propozycja, czekam na kontrpropozycje