Wszystko o przyrodzie i nie tylko
Zjazd i konferencja KOO w Rogowie - może ktoś jest zainteresowany a jeszcze nic o tym nie wie, to tu http://koo.free.ngo.pl/aktualnosci.php?go=aktual_33 można się zapoznać z programem. Zapraszamy na konferencję!
Ostatnio edytowany przez seb (2009-07-14 04:22:18)
Tylko nie róbcie w pierwszy weekend października, please,bo ja nie będę mogła,a chciałabym być chociaż trochę. Jeśli oczywiście możliwa jest negocjacja terminu. Może w ten weekend, jeśli termin nie jest sztywny,a innym pasuje?
Kochani!
w uzgodnieniu z Rubinem podaję termin naszego - Avelelkowiczów spotkania - 11 listopad. Termin naszym zdaniem dobry a i tak już daleko przesunięty. Co do miejsca to czekamy na propozycje, będziemy się licytować i ew. głosować. Jest trochę czasu na przygotowanie. Potrzebny będzie dobry ciepły ubiór, jakiś sprzęt optyczny, dobry humor no i jeszcze ptaki i pogoda Co do miejsca to proponuję wybierać teren gdzie nie będą potrzebne jakieś formalne zezwolenia na wejście i przebywanie grupy osób. Dziękuję za uwagę.
11 listopada to chyba najbardziej optymalny termin, nikt nie pracuje, nie uczy się itp; innego lepszego terminu nie znajdziemy, więc jeśli nie tego dnia, to proponuje 24 ewentualnie 31 grudnia to mikołaj jakąś sowę śnieżną nam sprezentuje albo jarzębatą , i może załapiemy się na jakieś fajerwerki. Ja jestem za 11 listopada i najlepiej jakieś jeziora obskoczyć - to moja propozycja, czekam na kontrpropozycje